Nieuws

Moutainbike weekend Sunparks

advertenties_sunparks__centerparks-2.pdf (3,5 MB)

MTB weekend Sunparks Kempense Meren

14 november - 17 november 2014

Tijdens het weekend van 14 en 17  november is Sunparks Kempense Meren de ideale locatie voor een weekend vol puur fietsgenot.

Sunparks Kempense meren ligt in het midden van uitgestrekte dennenbossen, heldere meren en de Kempense zandgronden. De perfecte locatie, 90 % onverharde wegen, om je volledig uit te leven met je mountainbike.

Voor elk wat wils ; er zijn 5 verschillende routes, de afstanden zijn 25, 35, 60, 70 en 90 km.

Er is ook aan de kleinste mountainbikers onder ons gedacht, op zowel zaterdag als zondag vindt de Kids Trophy plaats, dit is een parcours van ongeveer 10 km speciaal voor hen uitgestippeld.

Na een inspannende dag kan je je lekker ontspannen in de Aquafun of in de Sauna & Wellness.

Sunparks biedt de deelnemers een welkomstdrank en pastabuffet aan.

Wat de verblijfsaccommodatie betreft, beschikt Sunparks over hotelkamers en een gevarieerd aanbod vakantiehuizen van 2 tot 10 personen in verschillende prijsklassen. De vakantieparken van Sunparks lenen zich perfect voor een familie uitstap. In en rond Sunparks valt er voor iedereen altijd heel wat te beleven.

Als wielertoeristenclub willen wij graag op dit mooie aanbod ingaan en samen naar de Kempense Meren trekken. Volgens onze berekeningen zal dit weekend ongeveer tussen €50 à €100 per persoon kosten.

Wie zich geroepen voelt om met ons mee te gaan, gelieve contact op te nemen met Willy Planckaert Willy.planckaer@telenet.be  -  0478/324 429

Wij voorzien een bijeenkomst met alle geïnteresseerden in de maand April om de verblijfsaccommodaties te bespreken.

U kan alvast een kijkje nemen op volgende sites :

www.sunparks.com

https://www.sunparks.com/be-nl/mtbweekend_kempensemeren_ms

sportieve groeten

Het Bestuur WTC AALTER BRUG

 

wtcaalter.be