From East to West 2014

Voor alle informatie omtrent de

From East to West Rally en VTT

zie links in de kolom

Onze tochten starten en eindigen in het mooie en polyvalente sportpark van Aalter waar wij voor u gratis fietsparking voorzien en de mogelijkheid tot een gezellige babbel in de ruime cafetaria en sportstraat.

Zowel de weg- als veldtourtochten lopen doorheen het prachtige en rustige West-Vlaamse landschap.

De rally brengt u over landelijke wegen naar Ruddervoorde, over het licht hellend stuk van Zeldelgem tot in Aartrijke waar een ruime bevoorrading voorzien is.  Hier is tevens de startplaats voor onze West-Vlaamse wielervrienden. De terugweg loopt via het mooie Wijnendaele en bekende Gits naar Zwevezele - Wingene waar u een volgende uitgebreide bevoorrading en eveneens voor zien van toiletten
Boels wacht, om vervolgens Aalter te bereiken.

Voor de natuurliefhebbers, VTT rijders, kiezen wij enkele singel tracks en privé domeinen Pietberg - Blekkersbos - Bosmansgoed enz...die u spoedig in de uitgestrekte bossen van Beernem en Hertsberge - Wingene - Ruiselede - St Maria Aalter brengen. Een prachtig natuurdomein waar ieder kan van genieten. Ook op deze tochten met afstanden van 38 tot 85 km voorzien wij zeer ruime bevoorrading en toiletten.

Na de rit is er nog een pastabeker van homeom terug op krachten te komen !!

Via de site van   VWB   - VBR en MTB-YOU kan u nadien onze organisatie evalueren , wat wij zeker zouden appreciëren